Pisna in video navodila za kvačkanje: Plašček s kapuco

Pisna in video navodila za kvačkanje: Plašček s kapuco

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top

Pisna in video navodila za kvačkanje / Brezrokavnik na preklop

Pisna in video navodila za kvačkanje: Brezrokavnik na preklop
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
preklop

Pisna in video navodila za kvačkanje: Brezrokavnik na preklop

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete povezavo do navodil v obliki videoposnetkov.

Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.

Priporočen material:

Plašček v sivi barvi je izdelan iz antipiling preje Colour Crafter, velikost je 40-42, porabila sem 4 klobke oz. 400 gramov preje.

Splošno priporočilo: za izdelavo brezrokavnika potrebujemo od 800 metrov do 1400 metrov preje, odvisno od debeline preje in vaše konfekcijske velikosti.

Osnovna vodila pri izbiri materiala:

Priporočam vam katerokoli prejo, ki vam je všeč, za bolj poletni brezrokavnik priporočam bombažno prejo ali mešanico z bombažem/bambusom.

Če bi radi naredili toplejši brezrokavnik, priporočam mehkejše, toplejše preje, npr. Colour Crafter, Bebe Antipilling, mešanice z volno ...

Svoj brezrokavnik sem začela delala Merino Cake Rainbow in porabila eno 1000-metrsko klobko.

V kolikor imate vprašanja glede priporočenega materiala, količine itd., mi pišite na info@hudavolna.si, do začetka tečaja vam lahko tudi katerokoli prejico naročim po vaših željah.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.