Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI SNEŽAK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI SNEŽAK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI ANGELČEK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI ANGELČEK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / BOŽIČNI ŠKRATEK

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Božični škratek
3,60 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
navodilaskratek

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Božični škratek

 

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Če bi radi kvačkali škratka po naših navodilih, gre zadeva tako: v spletni trgovini kupite navodila in označite plačilo po predračunu. Po prejemu vašega nakazila vam pošljemo navodila na vaš elektronski naslov v .pdf obliki.

 

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku.

Za kvačkanje škratka je potrebno poznavanje osnov kvačkanja,veliko pa si lahko pomagate tudi z našimi posnetki na YouTube.

Navodila vsebujejo 4 strani napisanih navodil.

Kaj potrebujemo?

  • Prejo v poljubnih odtenkih - eno klobko za klobuk, eno za trup, po želji kožno barvo za glavo in nos. Škratka na fotografiji sem kvačkala s prejo Chunky Monkey in kvačko 5 mm, lahko pa kvačkamo s tanjšo prejo (npr. Colour Crafter, Catona, Karma).

  • Ustrezna kvačka glede na izbrano prejo.

  • Okrogel kos plastike, podstavek, lahko pokrovček kozarčka kumaric ali marmelade za ravno dno. Lahko tudi kamenček ali kaj drugega težjega  za obtežitev dna.

  • Polnilo.

  • Škarje, šivanka za zaključevanje.

 

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.