Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI ANGELČEK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI ANGELČEK
2,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
navodilamaliangelcek

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Mali angelček

 

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Če bi radi kvačkali malega angelčka po naših navodilih, gre zadeva tako: v spletni trgovini kupite navodila in označite plačilo po predračunu. Po prejemu vašega nakazila vam pošljemo navodila na vaš elektronski naslov v .pdf obliki.

 

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku.

Za kvačkanje angelčka potrebno poznavanje osnov kvačkanja,veliko pa si lahko pomagate tudi z našimi posnetki na YouTube.

Navodila vsebujejo 2 strani napisanih navodil.

Priporočene preje in material:

angelčke na fotografiji sem kvačkala s prejami Cotton Queen, Catona - potrebujemo malo bele preje in prejo za osnovo angelčka.

Drug material, ki ga še potrebujemo (poleg preje):

- polnilo za igrače,

- škarje,

- šivanka za šivanje.

 

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.