Spletni tečaj kvačkanja  / Kvačkana mandala lovilec sanj / 15. april

Spletni tečaj kvačkanja / Kvačkana mandala lovilec sanj / 15. april

Spletni tečaj kvačkanja / Branje shem za kvačkanje / 28. februar

Spletni tečaj kvačkanja Branje shem za kvačkanje
5,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Spletnisheme

Novost v jesensko-zimski sezoni 2020/2021 - spletni tečaji kvačkanja.

Zaradi trenutnih razmer se tečaji kvačkanja, ki jih sicer organiziram na Krki, selijo v spletno različico . kar je za marsikoga olajšanje, saj vam prihrani vožnjo, čas, pa še do gradiva lahko dostopa kjerkoli in kadarkoli, s telefona ali računalnika ali druge naprave.

Spletni tečaj poteka preko spletne učilnice. Po prijavi prejmete vabilo za dostop do spletne učilnice, kjer prejmete vso potrebno gradivo za tečaj - na tej delavnici prejmete shemo, razlago simbolov, videposnetek z navodili za delo, tabelo z merami.

Prijavljenim na spletni tečaj bo vsebina na voljo 2 meseca. Dostop do video navodil imajo le prijavljeni na spletni tečaj in prosim, da gradiva ne delite naokoli.

Po začetku tečaja bo skupinsko srečanje preko aplikacije Zoom, z namenom, da se v virtualni obliki podružimo in spoznamo, prav tako pa imate priložnost, da mi zastavite vprašanja, povezana s kvačkanjem, prejo, navodili itd. Na srečanju preko Zooma vam razložim, kako deluje tečaj, kako najdete informacije v spletni učilnici itd.

Tudi na spletnih tečajih velja, da prejmete 10% popust ob nakupu preje, kvačk in drugih pripomočkov, ki jih boste kupili - popust velja za isto naročilo, v katerem ste kupili tudi tečaja, in ne velja za nadaljnja oz. druga naročila.

Spletni tečaj kvačkanja -  Branje shem za kvačkanje

Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice. V sklopu spletnega tečaja prejmete 10 "lekcij", kjer so razložene osnove branja shem, legenda s simboli, kvačkanje v vrstah, kvačkanje v krogih, različne zanke in njihovi simboli. Vsak dan ali vsakih nekaj dni prejmete po elektronski pošti novo lekcijo z novo vsebino.

Tečaj je odprt od 28. februarja 2021 do 28. aprila 2021  - prijavite se lahko kadarkoli. Po prijavi prejmete gradivo v pisni obliki, sheme in videoposnetke.

Zoom srečanje je predvideno v prvem ali drugem tednu marca, ko bomo obdelali vse lekcije.


Priporočen material:

za vajo uporabite katerokoli prejo, ki jo imate doma - naj bo takšna preja, da se bo dobro videlo zanke in boste z njo brez težav delali.

Če materiala nimate, mi pišite in vam priporočam preje, ki so primerne za vajo.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Se že veselim naših srečanj in vsega znanja, ki ga bomo skupaj pridobile. :)