Kovinski obroč, bela barva, premer 30 cm, debelina 2 mm

Kovinski obroč, bela barva, premer 30 cm, debelina 2 mm

Kovinski obroč, bela barva, premer 20 cm, debelina 2 mm

Kovinski obroč, bela barva, premer 20 cm, debelina 2 mm

Spletni tečaj kvačkanja / Kvačkana mandala lovilec sanj / 15. april

Spletni tečaj kvačkanja - Kvačkane nogavičke za male in velike
5,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
spletnimandala

Novost v jesensko-zimski sezoni 2020/2021 - spletni tečaji kvačkanja.

Zaradi trenutnih razmer se tečaji kvačkanja, ki jih sicer organiziram na Krki, selijo v spletno različico . kar je za marsikoga olajšanje, saj vam prihrani vožnjo, čas, pa še do gradiva lahko dostopa kjerkoli in kadarkoli, s telefona ali računalnika ali druge naprave.

Spletni tečaj poteka preko spletne učilnice. Po prijavi prejmete vabilo za dostop do spletne učilnice, kjer prejmete vso potrebno gradivo za tečaj - na tej delavnici prejmete shemo, razlago simbolov, videposnetek z navodili za delo, tabelo z merami.

Prijavljenim na spletni tečaj bo vsebina na voljo neomejeno. Dostop do video navodil imajo le prijavljeni na spletni tečaj in prosim, da gradiva ne delite naokoli.

Po začetku tečaja bo skupinsko srečanje preko aplikacije Zoom, z namenom, da se v virtualni obliki podružimo in spoznamo, prav tako pa imate priložnost, da mi zastavite vprašanja, povezana s kvačkanjem, prejo, navodili itd. Na srečanju preko Zooma vam razložim, kako deluje tečaj, kako najdete informacije v spletni učilnici itd.

Tudi na spletnih tečajih velja, da prejmete 10% popust ob nakupu preje, kvačk in drugih pripomočkov, ki jih boste kupili - popust velja za isto naročilo, v katerem ste kupili tudi tečaja, in ne velja za nadaljnja oz. druga naročila.

Spletni tečaj kvačkanja  - Kvačkana mandala lovilec sanj

Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.

S pomočjo sheme, video in pisnih navodilih bomo skupaj nakvačkale mandalo ter peresa.

Podala bom shemo za kvačkanje mandale, ki je uporabna za različne velikosti obročev.

Priporočen material:

- preja v različnih odtenkih; priporočam bombažno prejo ali mešanice z bombažem - super preje za izdelavo mandale so Karma, Carona, Softfun, Cotton Queen.

Če preje nimate, priporočam komplete prejic Softfun ali že vnaprej pripravljene komplete prej pri Hudi volni, ki jih najdete v kategoriji "Kompleti".

S spletni trgovini Huda volna najdete tudi kovinske obroče, v katere vkvačkamo narejeno mandalo - na voljo so obroči v različnih velikostih.

Sama sem kvačkala mandalo na sliki v kvačko 3 mm in prejami Catona, Cotton Queen, Softfun, Karma.

Na tečaj se lahko prijavite kadarkoli. Po začetku tečaja prejmete gradivo v pisni obliki, sheme in videoposnetke.

Zoom srečanje je predvideno en teden po začetku tečaja - naknadno sporočim in se dogovorimo za termin, ki ustreza večini prijavljenih.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Se že veselim naših srečanj in vsega znanja, ki ga bomo skupaj pridobile. :)