Spletni tečaj kvačkanja  / Kvačkana mandala lovilec sanj / 15. april

Spletni tečaj kvačkanja / Kvačkana mandala lovilec sanj / 15. april

Spletni tečaj kvačkanja / Otroška jopica s kapuco / 23. april

Spletni tečaj kvačkanja / Otroška jopica s kapuco / 23. april
5,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
spletnijopicaotroska

Novost v jesensko-zimski sezoni 2020/2021 - spletni tečaji kvačkanja.

Zaradi trenutnih razmer se tečaji kvačkanja, ki jih sicer organiziram na Krki, selijo v spletno različico . kar je za marsikoga olajšanje, saj vam prihrani vožnjo, čas, pa še do gradiva lahko dostopa kjerkoli in kadarkoli, s telefona ali računalnika ali druge naprave.

Spletni tečaj poteka preko spletne učilnice. Po prijavi prejmete vabilo za dostop do spletne učilnice, kjer prejmete vso potrebno gradivo za tečaj - na tej delavnici prejmete shemo, razlago simbolov, videposnetek z navodili za delo, tabelo z merami.

Prijavljenim na spletni tečaj bo vsebina na voljo neomejeno. Dostop do video navodil imajo le prijavljeni na spletni tečaj in prosim, da gradiva ne delite naokoli.

Po začetku tečaja bo skupinsko srečanje preko aplikacije Zoom, z namenom, da se v virtualni obliki podružimo in spoznamo, prav tako pa imate priložnost, da mi zastavite vprašanja, povezana s kvačkanjem, prejo, navodili itd. Na srečanju preko Zooma vam razložim, kako deluje tečaj, kako najdete informacije v spletni učilnici itd.

Tudi na spletnih tečajih velja, da prejmete 10% popust ob nakupu preje, kvačk in drugih pripomočkov, ki jih boste kupili - popust velja za isto naročilo, v katerem ste kupili tudi tečaja, in ne velja za nadaljnja oz. druga naročila.

Spletni tečaj kvačkanja  / Otroška jopica s kapuco / 23. april

Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.

Kvačkali bomo otroško jopico - podala vam bom potrebne mere in število zank, da lahko nakvačkate jopice v različnih velikostih, od novorojenčka do najstnika.

Izdelava jopice bo predstavljena po korakih: začetek na zgodnjem robu, izdelava spodnjega dela, kvačkanje rokavov, kvačkanje kapuce, obroba jopice in izdelava gumbnic.

Priporočen material:

Izberete se lahko katerokoli prejo, ki vam osebno odgovarja. Priporočam vam preje Chunky Monkey (za debelejšo jopico), Softfun, Colour Crafter, Catona, Cotton Queen, Karma, Bamboo ...

Za jopico za 4-letnico sem porabila malo manj kot 500 gramov preje - 2 klobki roza preje in 1 temnejšo roza ter dve vijolični, kvačkala sem s prejico Chunky Monkey in ergonomsko kvačko 5 mm. Če izberete ntanjšo prejo, se porabi manj materiala.

Na tečaj se lahko prijavite kadarkoli. Po začetku tečaja prejmete gradivo v pisni obliki, sheme, tabele in videoposnetke.

Zoom srečanje je predvideno en teden po začetku tečaja - naknadno sporočim in se dogovorimo za termin, ki ustreza večini prijavljenih.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Se že veselim naših srečanj in vsega znanja, ki ga bomo skupaj pridobile. :)