Pisna in video navodila za kvačkanje / XXL mandala

Pisna in video navodila za kvačkanje / XXL mandala
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
mandalaxxl

Pisna in video navodila za kvačkanje  / XXL mandala 

Navodila so primerna za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje.

Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Po oddaji naročila vam pošljemo vabilo v spletno učilnico, kjer najdete vsa pisna navodila, shemo in video navodila za posamezni krog mandale.


Priporočen material:

Mandalo na fotografiji sem delala s prejo Lola Mavrica, 150 gr, 750 m, 3-nitno, in porabila manj kot eno celo tortico. Kvačkala sem z ergonomsko kvačko 3 mm. Priporočam vam prelivajoče se preje: Lola, McLana, Cotton Cake, Vegan Cake, Candy ...

Poleg preje potrebujemo še obroč -- pri Hudi volni lahko naročite različne obroče, v največja dva sta premera 80 cm in 95 cm.

V kolikor imate vprašanja glede priporočenega materiala, količine itd., mi pišite na info@hudavolna.si, do začetka tečaja vam lahko tudi katerokoli prejico naročim po vaših željah.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.