Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Antipiling preja COLOUR CRAFTER / turkizna 2015 / 100 gr, 300 m / Scheepjes / Bastogne

Antipiling preja COLOUR CRAFTER
3,69 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
colourcrafter2015

 Antipiling preja COLOUR CRAFTER - navdih v vsaki klobki preje

Izjemno priljubljena in priznana preja Colour Crafter, s katero ustvarja veliko svetovno priznanih kvačkaric in blogerk - kakovostna preja Colour Crafter iz antipiling akrila, ki se ne mucka, je na voljo v 94 neverjetnih odtenkih.

Preja Colour Crafter je ena izmed najbolj univerzalnih prej: uporabljate je lahko za izdelavo kap, šalov, rokavičk, otroških oblačil, manjših odejic in večjih odej, dodatkov za dom, igračk ... 100-gramska klobka vsebuje kar 300 metrov preje, kar zadostuje za majšo otroško jopico ali kapo ali trak ali copate ...

Ninozemski proizvajalec Scheepjes je s prejo Colour Crafter organiziral kar nekaj različnih "CAL-ov" - skupnih kvačkarskih izzivov, in za marsikaterega izbral prav to prejo.

Antipiling akril

Vsi vemo, da se izdelke iz prej z nošenjem radi zmuckajo. Ta preja pa je posebna v tem, da ni izdelana iz običajnega akrila, temveč antipiling akrila. Ko se bo izdelek pričel muckati, ga enostavno opetere v pralnem stroju in bo izgledal kot nov!

Če vas skrbi, da gre za le akrilno prejo (tiste starejše so včasih "škripale" pod prsti), je skrb odveč - nove akrilne preje so izjemno kvalitetne, lepo sukane, drsijo po prstih, zračne, mehke in uporabne za vrsto izdelkov.

Preja je primerna za vse, ki ste alergični na volno. Pralna je v pralnem stroju. Preja je primerna za vegane.

Preja je podobna in le za odtenek tanjša od prejic Baby One ter Elit Baby, ki ju sicer poznate pri Hudi volni.

 

Ena klopka tehta 100 gramov in vsebuje 300  metrov čudovite preje.

Priporočena debelina kvačke in pletilk (po navodilih proizvajalca): 4 mm

Kaj pa priporoča Maja iz Hude volne? Kvačko/pletilke 3 mm za gostejše in kompaktnejše izdelke, kvačko/pletilke 3,5 mm ali 4 mm za bolj luknjaste, zračne izdelke.

Sestava: premium 100 % ANTIPILING akril

Kvadrat 10x10 cm: 20 zank in 24 vrst

... preja z zgodbo ...

Vsak izmed 94 odtenkov preje Colour Crafter ima svoje ime po nizozemskih mestih. Tako se lahko vi med kvačkanjem odpravite na popotovanje in obiščete Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Goudo ... :) 

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne li si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.