Prelivajoča se preja WANDERLUST / 457 mavrična / Hawaii

Prelivajoča se preja WANDERLUST / 457 mavrična / Hawaii

Plastične oči za igrače, 1 par, 6 mm

Plastične oči za igrače, 1 par, 6 mm

Bombažna preja COTTON QUEEN MULTI / roza-bela 9004 / 50 gr, 125 m

Bombažna preja COTTON QUEEN MULTI
2,95 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
muli9004

Ni na zalogi

Bombažna preja COTTON QUEEN


Univerzalna bombažna preja, na voljo v mnogo čudovitih odtenkih! Izjemno uporabno 100 % bombažna preja iz mercerziranega bombaža, ki jo uporabljamo za kvačkanje in pletenje marsikaterih izdelkov - igrač, oblačil, otroškhi dodatkov, hobotnic in meduz za nedonošenčke, okrasnih blazin, dekorativnih izdelkov ...

Preja je po debelini, sestavi, metraži in videzu izjemno podobna priljubljeni 100% bombažni preji Cotton 125 in ju lahko kombinirate med seboj.

 

Sestava:  

100 % mercerizirani bombaž

Teža/metraža: ena klopka tehta 50 g in vsebuje približno 125 metrov preje

Priporočene pletilke: 2,5-3,5 mm

Priporočena kvačka: 2,5-3,5 mm

 

 

 

 


Več o bombažu:

Bombaž je vlakno, pridobljeno iz semenskih mešičkov bombaževca. Bombaž je najpogosteje uporabljeno vlakno na svetu, saj je hladno, mehko in prijetno. Bombažno vlakno je znano po izjemni sposobnosti vpijanja vode in vlage – zadrži lahko celo do 27x lastne teže. Zanimivo je tudi to, da je bombaž močnejši, ko je moker. Ker vlakno vlago hitro vpija in oddaja, rečemo, da bombaž »diha«. Izdelki iz bombaža je običajno lahko perejo v pralnem stroju in sušijo v sušilnem stroju, pozorni pa moramo biti pri izpostavljanju sončni svetlobi, saj lahko barva porumeni.


Obiščite tudi našo FB stran Huda volna!