Pisna in video navodila za kvačkanje / Kvačkan srček

Pisna in video navodila za kvačkanje / Kvačkan srček

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / Obojestranska hobotnica

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / Obojestranska hobotnica
4,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
hobotnicatecaj

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / Obojestranska hobotnica

Zelo priljubljena hobotnica, ki kaže svoja čustva - na eni strani je vesela in nasmejana, na drugi žalostna. Hobotnico enostavno obrnete na tisto stran, ki vam bolj ustreza. Obojestranske hobotnice so letos obnorele svet.

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete še povezavo do navodil v obliki videoposnetkov. Do video navodil dostopate enostavno tako, da kliknete na povezavo in odpre se vam videoposnetek z navodili.

Za kvačkanje obojestranske hobotnice je potrebno poznavanje osnov kvačkanja.

Priporočene preje in pripomočki

Za izdelavo ene hobotnice potrebujete prejo v dveh odtenkih, dva para plastičnih oči ter malo črne preje za šivanje ust, označevalce zank, škarjice in šivanko za šivanje.

Če želite izdelati večjo in puhasto hobotnico, lahko izberete debelejšo, toplejšo prejo, npr. Kadife Baby, Dolce ali Chunky Monkey, za manjše hobotnice pa priporočam bombažne preje ali mešanice z bombažem, npr. Catona, Cotton Queen, Karma, Softfun. Dovolj je ena klobka vsake barve.

Hobotnici na naslovnih fotografijah sem kvačkala s 100% bombažno prejo Catona, ergonomsko kvačko 2,5 mm ter prejo Softfun in kvačko 3 mm in uporabila sem plastične oči premera 6 mm ter 8 mm.

Poleg natančnih pisnih navodil dobite navodila tudi v obliki videoposnetkov, ki so vam v veliko pomoč.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne li si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.