Pisna in video navodila  / Branje shem za kvačkanje - 2. del  / 10 lekcij

Pisna in video navodila / Branje shem za kvačkanje - 2. del / 10 lekcij

Pisna in video navodila za kvačkanje / Mozaično kvačkanje

Pisna in video navodila za kvačkanje / Mozaično kvačkanje
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
mozaičnokvačkanje

Spletni tečaj kvačkanja / Mozaično kvačkanje


Pred nami je nov spletni tečaj - skupaj se bomo naučili nove tehnike kvačkanja, mozaično kvačkanje.

Skupaj bomo usvojili novo znanje in se preizkusili v kar treh različnih vzorčkih mozaičnega kvačkanja.


Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice ter kvačkarje.

Spletni tečaj poteka preko spletne učilnice. Po prijavi prejmete vabilo za dostop do spletne učilnice, kjer prejmete vso potrebno gradivo za tečaj -  natančna pisna navodila, shemo in videposnetke z navodili za delo.

Prijavljenim na spletni tečaj bo vsebina na voljo neomejeno - do pisnih navodil, shem in video navodil lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli. Dostop do video navodil imajo le prijavljeni na spletni tečaj in prosim, da gradiva ne delite naokoli.

Priporočen material:

Za "trening" vam priporočam katerokoli prejo, s katero radi delate, in jo imate na voljo v dveh kontrastih odtenkih. Pomembno je, da gre za prejo enake kvalitete in debeline.

Tečajnice so bile zelo zadovoljne s prejami Chunky Monkey, Colour Crafter, Bebe Antipilling, Catono, Karmo.

Za začetne tri vajenice, ki jih bomo izdelali, izberete prejo po željah, za druge izdelke pa se dogovorimo individualno in vam svetujem primerne preje.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, nam pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.