Spletni tečaj kvačkanja / Oblekica za na plažo / 22. maj 2024

Spletni tečaj kvačkanja / Oblekica za na plažo / 22. maj 2024

Spletni tečaj kvačkanja / Top/majčka po moje / 30. maj 2024

Spletni tečaj kvačkanja / Top/majčka po moje / 30. maj 2024
10,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
topmajcka


Spletni tečaj kvačkanja / Top/majčka po moje / 30. maj 2024

Pred vami je spletni tečaj s krasno vsebino - majčko ali top, ki si jo naredite povsem po svojih željah, glede na vašo postavo, velikost ...

Nosite XXS in bi si naredili oprijeto majčko?

Ni problema. :)

Bi si naredili večjo tuniko, bolj na komot, v velikosti XL?

Tudi to si lahko naredite.

Kratek top, ki pokrije le prsni del?

Ali podaljašano majico?

Mogoče celo daljšo oblekico?

Zakaj pa ne? :)

S pomočjo naših navodil se vse to da nakvačkati.

Nakvačkate si lahko majčko ali topek, povsem po svoje, in si jo prilagodite, kakor vam ustreza.

Spletni tečaj poteka preko spletne učilnice. Po prijavi prejmete vabilo za dostop do spletne učilnice, kjer prejmete vso potrebno gradivo za tečaj - na tej delavnici prejmete shemo, razlago simbolov, videposnetek z navodili za delo, tabelo z merami. Poleg natančnih pisnih navodil dobite navodila tudi v obliki videoposnetkov, ki so vam v veliko pomoč.

Prijavljenim na spletni tečaj bo vsebina na voljo neomejeno. Dostop do video navodil imajo le prijavljeni na spletni tečaj in prosim, da gradiva ne delite naokoli.

Nekaj dni po začetku tečaja bo skupinsko srečanje preko aplikacije Zoom, z namenom, da se v virtualni obliki podružimo in spoznamo, prav tako pa imate priložnost, da mi zastavite vprašanja, povezana s kvačkanjem, prejo, navodili itd.

Tudi na spletnih tečajih velja, da prejmete 10% popust ob nakupu preje, kvačk in drugih pripomočkov, ki jih boste kupili. Kodo za popust pošljem naknadno.

Pomembno: če naročite le spletni tečaj kvačkanja, pri oddaji naročila označite elektronski način ali osebni prevzem, da vam trgovina ne bo obračunala stroškov poštnine. Seveda pri nakupu spletnega tečaja stroškov poštnine ni.

Priporočene preje:

Turkizno-zeleno majčko sem naredila iz bombažne preje Catona, kvačka 3,5 mm. Za velikost 40-42 sem porabila 6 klobk ,torej 300 gr in okoli 750 metrov.

Sveto roza top sem naredila iz mehke mikrofibra preje Nicky, porabila sem 3 klobke, torej malo manj kot 150 gramov preje, delala sem s kvačko 3 mm.

Za velikost XS ali S potrebujete 100 g za top in 200-300 gr za majčko, za večjo velikost pa dodamo nekaj klobk preje - za top okoli 200-250 gramov, za majčko pa odvisno od dolžine in velikosti. Za velikost XL priporočam nekje 400-500 gramov ali vsaj 1000-1200 metrov preje.

Če boste naredili enobarvno obleko, priporočam preje Catona, Cotton DK, Havana, Diva, Nicky.

Od prelivajočih se tortic oz. prejic pa priporočam preje LoLa, McLana, Cotton Cake, Cotton Star, Diva Ombre Batik, Diva Bella Batik, Sundae ..

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.