Pisna in video navodila za kvačkanje / Jopica ZAME

Pisna in video navodila za kvačkanje / Jopica ZAME

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Cik-cak tunika

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Cik-cak tunika

Pisna in video navodila za kvačkanje / Tunika ZAME

Pisna in video navodila za kvačkanje / Tunika ZAME
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
tunikazame

Pisna in video navodila za kvačkanje / Tunika ZAME


Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete še tabele velikosti, slikovno gradivo za pomoč in povezavo do navodil v obliki videoposnetkov.

Po oddaji naročila prejmete gradivo v pisni obliki, sheme, tabele in videoposnetke.

Navodila do primerna za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.


Tunika Zame

Priporočene preje:

Za takšno jopico, kot je na fotografiji, potrebujemo dve LoLi: eno prelivajočo se ter eno enobarvno. Sama sem uporabila 150-gramsko, 3-nitno LoLo Pastelne sanje ter 100-gramsko 3-nirno LoLo v svetlo sivi barvi. Skupno sem porabila okoli 220 gramov preje za tuniko velikosti 44-46. 

Živahna tunika v oranžno-vijolično-modri je narejena iz Lole Sončni Vzhod, 150 gr, ter temno modre jeans LoLe Solo, 100 gr - velikost je 40 in ostalo mi je še malo vsake preje.

Če boste izdelali tuniko do velikosti 44-46, je dovolj, če izberete 150-gramsko prelivajočo se prejo in 100-gramsko enobarvno LoLo Solo, za večjo velikost od 46 pa priporočam 200-gramsko prelivajočo se prejo in 100-gramsko enobarvno.

Kvačkala sem s kvačko debeline 4 mm, ker sem želela, da bo izdelek mehak in prožen.

V sklopu pisnih navodil prejmete tabele z merami za velikosti od XS do XL, tako da lahko naredite jopice v velikosti, ki vam ustreza.

Poleg natančnih pisnih navodil dobite navodila tudi v obliki fotografij, videoposnetkov, shem in tabel z vsemi ptrebnimi merami in števili zank.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne li si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.