Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku + shema / PONČO Z ANANASI

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku + shema / PONČO Z ANANASI

Pisna in video navodila s shemo za kvačkanje / POLETNA MAJČKA (XS-XL)

Pisna in video navodila s shemo za kvačkanje / POLETNA MAJČKA (XS-XL)
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
poletnamajcka

Pisna in video navodila za kvačkanje / Poletna majčka

Velikosti od XS do XL.


Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete še shemo, tabele velikosti, slikovno gradivo za pomoč in povezavo do navodil v obliki videoposnetkov.

Po oddaji naročila prejmete gradivo v pisni obliki, sheme, tabele in videoposnetke.

Navodila do primerna za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.


Poletna majčka


Kaj potrebujemo za majčko?

-          250-500 gramov preje ali okoli 700-1200 metrov preje, odvisno od velikosti tunike in debeline preje.

-          Priporočene preje: za enobarvno majčko priporočam preje Karma, Cotton Queen, Catona, Diva, LoLa Solo, Flowers Unicolor, za prelivajoče se majčke pa preje LoLa, McLana, Sundae, Diva Batik, Cotton Queen Multi, Cotton Gold Batik …

-          Za velikost majčke na fotografiji, M (40), sem porabila 6 klobk ali 300 gramov ali 900 metrov bombažne preje Karma.

-          Kvačko ustrezne debeline, priporočena debelina 3-4 mm (namenoma debelejša kvačka, da je izdelek mehkejši, bolj luknjast in bolj prožen).

-          Šivanko, škarje, meter, označevalce zank.

-          Sebe za mero in veliko dobre volje. 

V sklopu pisnih navodil prejmete tabele z merami za velikosti od XS do XL, tako da lahko naredite majčke v velikosti, ki vam ustreza.

Poleg natančnih pisnih navodil dobite navodila tudi v obliki videoposnetkov, shem in tabel z vsemi ptrebnimi merami in števili zank.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.