Pisna in video navodila za kvačkanje / Brezrokavnik na preklop

Pisna in video navodila za kvačkanje / Brezrokavnik na preklop

Pisna in video navodila s shemo za kvačkanje / POLETNA MAJČKA (XS-XL)

Pisna in video navodila s shemo za kvačkanje / POLETNA MAJČKA (XS-XL)

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top
6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
bikini top

Pisna in video navodila za kvačkanje / Bikini top 


Naročite lahko navodila za bikini top, ki ga lahko nosite in uporabljate na različne načine: lahko kot kopalke iz temu primernega materiala, lahko kot poletni top. 


Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete povezavo do navodil v obliki videoposnetkov. V navodilih so vključene mere za košarice velikosti A, B, C in D ter ločeno napotki za izdelavo širših naramnic.


Tečaj je primeren za začetnike in tudi izkušene kvačkarice.

Priporočen material:

Kopalke na fotografiji sem delala s prejico Diva Stretch, ki je namenjena izdelavi kopalk, ne veže vode nase, se hitro suši, izdelek pa je še posebno prožen. Delala sem z dvojni nitjo in kvačk0 3 mm, za velikost košarice A sem porabila manj kot 100 gr preje.

Osnovna vodila pri izbiri materiala:

Izbira materiala je povezana s tem, kakšen izdelek želite izdelati.

Za izdelavo kopalk, ki so primerne za v vodo, priporočam prejo iz mikrofibre - vrhunska izbira so preje Diva Stretch, Diva, Diva Batik in Sundae.

Če pa želite narediti top, s katerim ne boste šli v vodo, pa lahko izberete katerokoli prejo, ki vam je všel, poleg mikrofibre (Diva, Sundae) priporočam preje Catona, Cotton Queen, Karma, Jeans Bamboo, LoLa Solo, Jeans ... 100 gr zadostuje za izdelavo topa.

V kolikor imate vprašanja glede priporočenega materiala, količine itd., mi pišite na info@hudavolna.si, do začetka tečaja vam lahko tudi katerokoli prejico naročim po vaših željah.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.