Video in pisna navodila s shemo za kvačkanje  / Gamaše z zvezdicami

Video in pisna navodila s shemo za kvačkanje / Gamaše z zvezdicami

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / Obojestranska hobotnica

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / Obojestranska hobotnica

Pisna in video navodila v slovenskem jeziku / POKROVIČKE - rokavičke s pokrovom

POKROVIČKE - rokavičke s pokrovom
4,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
pokrovicke tecaj

Spletni tečaj kvačkanja / POKROVIČKE - rokavičke s pokrovom / 16. november 2021

Izjemno uporabne in priljubljene rokavičke za velike in male rokice.

Lahko jih nosite tako, da je pokrovček z gumbom pripet na patent, lahko pa si pokrovček nataknete čez prste in vas toplo grejejo.

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku, poleg navodil prejmete še povezavo do navodil v obliki videoposnetkov.

Za kvačkanje pokrovičk je potrebno poznavanje osnov kvačkanja.

Priporočene preje in pripomočki

Rokavičke na fotografijah sem delala:

- Vanjše, otroške, sem kvačkala s prejo Ambiance, ergonomsko kvačko 3,5 mm. Velikost rokavičk je za otroke, starost 6-7 let, za en par rokavičk je dovolj ena klobka.

- Večje rokavičke v vijolično-turkizni barvi sem kvačkala s prejo Papatya Batik in ergonomsko kvačko 3 mm, za en par odraslih rokavic je dovolj ena klobka preje, torej 100 gr in 360 metrov.

Druge priporočene preje poleg Batik in Ambiance: za tanjše rokavičke Colour Crafter, Bebe Antipilling, Wanderlust, Softfun, Merino Baby (dovolj bo 100 gr preje za en par rokavičk), od debelejših prejic pa priporočam preje Country, Ombre, Chunky Monkey, Kabaret, priporočalm2 klobki za en par rokavičk.

Poleg natančnih pisnih navodil dobite navodila tudi v obliki videoposnetkov, ki so vam v veliko pomoč.

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne li si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.