Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Šal SPEKTER

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI SNEŽAK

Pisna navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / MALI SNEŽAK
2,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
navodilamalisnezak

Navodila za kvačkanje v slovenskem jeziku / Mali snežak

 

Pri Hudi volni imamo na voljo tudi navodila za kvačkanje. Nekateri kvačkate po navodilih preko YouTube, nekateri pa se lažje znajdete po napisanih navodilih in narisanih shemah.

Če bi radi kvačkali malo mucko po naših navodilih, gre zadeva tako: v spletni trgovini kupite navodila in označite plačilo po predračunu. Po prejemu vašega nakazila vam pošljemo navodila na vaš elektronski naslov v .pdf obliki.

 

Navodila za kvačkanje so napisana v slovenskem jeziku.

Za kvačkanje snežaka je potrebno poznavanje osnov kvačkanja,veliko pa si lahko pomagate tudi z našimi posnetki na YouTube.

Navodila vsebujejo 2 strani napisanih navodil.

Priporočene preje in material:

snežake na fotografiji smo kvačkali z bombažno prejo Catona - priporočam vam eno klobko bele preje in eno klobko v drugi barvi za kapico. Za to prejo priporočam plastične oči premera 6 mm ali 8 mm.

Drug material, ki ga še potrebujemo (poleg preje in plastičnih oči):

- polnilo za igrače,

- škarje,

- šivanka za šivanje,

- malo preje za šivanje noska in ust v črni in oranžni.

 

Navodila so last Hude volne in jih ni dovoljeno deliti. Prosim, upoštevajte, da se je nekdo potrudil in ta navodila za vas pripravil v slovenskem jeziku.

Če v spletni trgovini Huda volna kakšen izdelek / velikost / barvo pogrešate, mi pišite na info@hudavolna.si in vam  z veseljem naročim, kar si zaželite.

Obiščite tudi našo FB stran Huda volna, za navdih se prijavite v FB skupino Izdelki in Hude volne ali si oglejte brezplačne videoposnetke na YouTube Huda volna.