Drage dame - darilo Hude volne za vas. :)

Drage dame  - darilo Hude volne za vas. :)

Drage dame - to je za vas! :)

Ob današnjem prazniku žena sem vam sestavila uporabno darilce - mali slovarček najpogostejših izrazov, ki jih uporabljamo pri kvačkanju. Marsikdo kvačka po angleških navodilih, a se pri branju pisnih navodil ne znajdemo vedno najbolje. Največja težava je običajno v tem, da obstajajo v ameriški in britanski angleščini različni izrazi za posamezne elemente, kar lahko tudi vidite v tabeli.

Vesela sem, da lahko z vami delim tudi svoje znanje tujih jezikov - po izobrazbi sem še vedno magistrica prevajanje in moja ljubezen do sestavljanja slovarčkov in prevajanja terminoloških izrazov se je ohranila, tudi če se bolj kot ne ukvarjam s spletno trgovino Huda volna. Morda pa sestavim še glosarček izrazov v nemškem jeziku. ;)

Vaša naloga?

Vesela bom, če boste to objavo in slovarček delili naokoli, všečkali, priporočali in vsem kvačkaricam povedali za koristen mali slovarček. :)

Želim vam prijetno ustvarjanje, veliko toplih in unikatnih izdelkov, bodite zdravi, če pa potrebujete pomoč, nasvet, material ali druga navodila, pa se le obrnite na Majo iz Hude volne. ;)